Mark Riçards ka mbaruar vitin e fundit dhe po përgatit për në universitet. Ai do e lërë mamanë e tij vejushë vetëm, por ndërkohë takon një grua që ia ndryshon jetën. Ai gjendet mes dy grave, një prej të cilave është e çmendur.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.5/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upfile