Rejçëll, një police e re, fillon turnin e parë të natës në një stacion policie të braktisur në një qytet Skocez, afër një kënete. Një vend i braktisur nga Zoti, banorët e të cilit mendojnë se kanë ardhur aty rastësisht dhe me pak fat jetët e tyre do të përmirësohen. Por në të kundërt, pas ardhjes së një të huaji me emrin Siks, mbi ta do të çlirohet ferri! .
Trailer: Youtube Vlerësimi sipas IMDb: 5.8/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Oboom

Played

ClickNup

Filehoot

Filecloud

Userfiles

Uplea

Vodlocker

Hugefiles

Vidto

Filepup

Vidbull

Flash-x

Vidspot