Katër dështakë janë në pozitën për të shpëtuar botën kundër disa alienë dhe pajisen me disa armë për betejën, por…
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.7/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

iDoWAtch

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload.af