Një ushtar britanez gjatë Luftës Së Parë Botërore dërgohet në Lindjen e Mesme për t’i ndihmuar arabët, fiset arabe e urrejnë njëri-tjetrin, si do t’i arrijë ky t’i bashkojë dhe të luftojnë kundër…

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:8.4/10

Shiko Shkarko

Vidto

ClicknUpload

Netu

Upload

Vid.ag

Openload

Openload

Upfile

Streame

1fichier

VideoMega

Uptobox