Pasi Klajd Aleksandër Sheltonit i vrasin të shoqen dhe të bijën, ai irritohet sepse vrasësit nuk marrin dënimin e duhur dhe ai vendos t’i torturojë dhe t’i vrasë për t’u treguar të gjithëve që duhej respektuar ligji. Për krimin e kryer Klajdi arrestohet dhe fillon të kryejë ekzekutime nga brenda qelisë, synimi i tij shkon edhe për kokat e larta qeveritare.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.4/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Oboom

Filehoot

Uptobox

Vodlocker

Mega

Userfiles

Userfiles

Vidto

1Fichier

Megavideo

VideoMega

V-Vids