Një luftëtar i rënë ngrihet kundër një sundimtari të korruptuar dhe sadist për t’u hakmarrë për mjeshtrin e tij të çnderuar.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.3/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot