I zënë kurth nga një minë, një turist amerikan detyrohet të shohë dëshpërimisht se si mikesha e tij dhunohet dhe keqtrajtohet…
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.3/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upfile