Në ekspeditën e tij të fundit, Dr. Rik Marshall përfshihet në një vorbull kohë-hapësirë së bashku me asistentin e tij studioz dhe një punëtor mbijetues. Në këtë univers alternues, të tre këta krijojnë miqësi me një primat të quajtur Caka, aleati i tyre i vetëm në një botë plotë me dinozaurë dhe krijesa të tjera të çuditshme.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.4/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

iDoWatch

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload.af