Një betejë e vuajtshme zhvillohet mes ushtarëve australianë dhe japonezë, përgjatë shtegut Kokoda në Guinenë e Re, gjatë Luftës së Dytë Botërore.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.2/10

Shiko Shkarko

Vito

Shkarko Direkt

Netu

Uploadx

Vid.ag

Openload

Openload

Upfile

Stream

1Fichier

VideoMega

Uptobox