Një vrasës profesionist, Çarli Uolf, e gjen veten në tre tregime: atë të vrasjes, shantazhit dhe hakmarrjes, pas një detyre të dështuar kontraktuese.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.6/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot