Kjo është historia e planifikimit të brenshëm, ekzekutimit, rrjedhojat dhe rënia e fundit e rrëmbyesve të pasanikut të birrës Alfred “Fredi” Heineken, që rezultoi si shpërblimi më të madh i paguar ndonjëherë për lirimin e një individi.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.9/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

MovShare

Movreel

Played

oBoom

Novamov

Filecloud

Videoweed

Hugefiles

Nowvideo

dlFree

Vidto

Filepup

Vidbull

Vodlocker

Vidspot