Pellgu Kajaki 2006. Një grup ushtarësh të rinj britanikë përballen me një armik të papritur dhe të tmerrshëm. Një shtrat lumi të tharë, dhe pas çdo hapi një mundësi për minë. Një minë që mund të të kushtojë këmbën ose jetën.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.3/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot