Një vajzë e re zbulon fatin e saj si trashëgimtare e një fisnikërie ndërgalaktike dhe duhet të luftojë për të mbrojtur banorët e Tokës nga një industri antike dhe shkatërruese.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.9/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Ezfile

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot