Sean Anderson me partnerët e tij dhe me njerkun e tij nisen në një mision për të gjetur gjyshin e tij, i cili është menduar si i humbur në një ishull mitik.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.8/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

iDoWatch

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload.af