Një endacak modern trenash që përpiqet të bëhet një muzikant i suksesshëm dhe një nënë beqare që lufton për kujdestarinë e së bijës, luftojnë rrethanat duke u bashkuar në një mardhënie që mund të ndryshojë jetët e njëri tjetrit përgjithmonë.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.7/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Uptobox

Novamov

Ezfile

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Vidbull

Promptfile

Vidspot