Si fytyra e zbatimit të ligjit në Amerikë për gati 50 vjet, J. Edgar Hoover ishte i frikshëm dhe admirohej, i fyer dhe respektohej. Por, prapa dyerve të mbyllura, kishte mbajtur sekretet që do të shkatërronin imazhin e tij, karrierën dhe jetën e tij.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.6/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Oboom

Filehoot

Uptobox

Vodlocker

Mega

Userfiles

Userfiles

Vidto

1Fichier

Megavideo

VideoMega

V-Vids