14 vjeçari është i vendosur të bëhet korrieri me biçikletë më i mirë dhe më i shpejtë ndonjëherë. Vëllai i madh ka shkuar në luftë, duke lënë Homerin të kujdeset për nënën e tyre të vejë, motrën e madhe, dhe vëllanë 4 vjeçar, Ulisez. Dhe nga pranvera në verë,1942, Homer Makali dërgon mesazhe dashurie, shprese, dhimbjeje dhe vdekjeje për njerëzit e mirë të Ithakas. Homer Makali do të përballet me një mesazh që do e ndryshojë pëgjithmonë.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.9/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upfile