Dy fëmijë që jetojnë në vende të ndryshme janë vizituar çdo natë nga një qenie shumëfytyrëshe që kërkon të marrë fytyrën e tyre.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.6/10

Shiko Shkarko

Vito

Shkarko Direkt

Netu

Uploadx

Azcloud

Openload

Openload

Upfile

Stream

1Fichier

VideoMega

Uptobox

  • Avdyl Gashi

    emri i filmit eshte The intruders, ndersa baneri eshte i filmit Deadly Home. Edhe filmi eshte Deadly Home. Filmi the intruders eshte krejt tjeter film, ndersa deadly home eshte krejt tjeter. Ju lutem rregullojeni. Mbreme nisa ta shoh filmin the intruders (te cilin vendosa ta shoh per shkak te trailer), dhe perfundova duke e pare the deadly home.