Një shtrigë i vë për detyrë një furrtari pa fëmijë dhe gruas së tij të marrin sende magjike nga përrallat klasike, për të prishur një mallkim që është vënë në pemën e tyre të familjes.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.4/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt 1

V1 Player

Shkarko Direkt 2

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Filecloud

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot