Pasi FBI-ja merr një kërcënim që vë në rrezik të gjithë qytetin, marrësi në pyetje dhe një specialiste në kompjuterë, përfshihen në disa lojëra të një krimineli të zgjuar. Ndërsa garojnë me kohën që të gjejnë planin e vërtetë të armikut, ata luftojnë të mbrojnë mijëra jetë.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:4.3/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

VideoMega

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload.af