Një histori që vazhdon pas përndjekjes së familjes Lambert, e cila tregon se si komunikuesja me shpirtrat Elis Reinier bie dakord të përdorë aftësinë e saj për të kontaktar me të vdekurit në mënyrë që të ndihmojë një adoleshente që është shënjestruar nga një qenie e mbinatyrshme dhe e rrezikshme.

YouTube-logo-full_color

 The Walking Dead (2010) on IMDb

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot