Kur Robert Langdoni zgjohet në një spital italian me amnezi, ai bashkohet me Dr. Siena Bruks-in dhe së bashku ata duhet të shpejtojnë nëpër Europë për të penguar një komplot vdekjeprurës botëror.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.4/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vitzi

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload