Në 1951, Markus, një student hebre nga Nju Xhersi, me prejardhje nga klasa punëtore, do të ndjekë një universitet të vogël në Ohio. Aty ai do përplaset me shtypjen seksuale dhe pakënaqësitë kulturore, ndërkohë zhvillohet lufta në Korea.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.3/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vitzi

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload