Ndodh që në jetë mund te këtë dhe gjëra te pashpjegueshme. Ata nuk e dinin psenë e lidhjes se tyre. Kishin një lidhje sa magjike aq dhe pa shpjegim. Sa afër, aq larg ishin, mund ta preknin e ta ndjenin njeri tjetrin. Por a ndodhi mrekullia? A u takuan ata? Shikoni filmin për më tej…
Trailer: Youtube Vlerësimi sipas IMDb: 7.2/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Oboom

Played

ClickNup

Filehoot

Filecloud

Userfiles

Uplea

Vodlocker

Hugefiles

Vidto

Filepup

Vidbull

Flash-x

Vidspot