Një i huaj misterioz dhe sulm i papritur dhune e kthen një fshat të qetë në një strofull hakmarrjeje të përgjakshme.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.1/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vitzi

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload