Ripërtypja në jetën e Bob Dylan, ku gjashtë shkronja mishërojnë në një aspekt tjetër jetën dhe punën e muzikantit.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.0/10

Shiko Shkarko

Vidto

ClicknUpload

Netu

Uploadx

Vid.ag

Openload

Openload

Upfile

Streame

1Fichier

VideoMega

Uptobox