Jeta ndryshon në mënyrë të menjëhershme për Mia Holl, pas një aksidenti me makinë që e vendos në koma. Gjatë një eksperience jashtë trupit, ajo duhet të vendosë nëse do të zgjohet dhe të jetojë jetën ndryshe nga çe kish imagjinuar, ose jo.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.0/10

Shiko Shkarko

Firedrive (Nuk punon)

Shkarko Direkt 1

Sockshare (Nuk punon)

Shkarko Direkt 2

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Depositfiles

Vidbull

Promptfile

Vidspot