“Hienat”, është një thriller policor që ka në fokus aktivitetin e një ekipi policor të anti-drogës në Londër, i drejtuar nga detektivi Michael Logan, i cili ndërmjetësohet mes mafies shqiptare dhe asaj turke për të mbyllur marrëveshjet më fitimprurëse në favor të tij. Por aktiviteti i këtij ekipi komplikohet nga hyrja në skenë e një bande të re shqiptare, të drejtuar nga vëllezërit Kabashi, një brez i ri kriminelesh të dhunshëm, që nuk kursejnë asgjë në metodat e tyre për kontrollimin e këtij biznesi.
Trailer: Youtube Vlerësimi sipas IMDb: 6.1/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Oboom

Played

ClickNup

Filehoot

Filecloud

Rocvideo

Uplea

Vodlocker

Hugefiles

Vidto

1fichier

Vidbull

Flash-x

Vidspot