Një grup shokësh të bllokuar në një fushë misri të braktisur gjejnë strehë në një shtëpi të vjetër, dhe së shpejti zbulojnë se banesa është qendra e një riti mbinatyror.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.1/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

VideoMega

1Fichier