Një gjueti kombëtare urdhërohet pasi një djalosh jetim dhe kujdestari i tij arratisen në pyjet e egra të Zelandës së Re.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:8.3/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upfile