Kajli Baknel është e detyruar të kthehet në shtëpinë ku u rrit, kur gjykatësi i cakton arrest shtëpie. Ndëshkimi i saj bëhet edhe më i padurueshëm nga fakti që ajo duhet të jetojë nënën e saj Miriam; një llafazane e cila është e bindur se shtëpia ka fantazma. Kajli i sheh besëtytnitë e Miriam si asgjë më shumë, sesa një shushatje nga thashethemet e një qyteti të vogël. Megjithatë, kur ajo bëhet e ndërgjegjshme për pëshpëritjet shqetësuese dhe përplasjet e çuditshme gjatë natës, ajo fillon të pyes veten nëse vërtet shtëpia është poseduar nga një shpirt armiqësor, i cili nuk është i lumtur nga ndryshimet e reja në shtëpi.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.8/10

Shiko Shkarko

Firedrive (Nuk punon)

Shkarko Direkt 1

Sockshare (Nuk punon)

Shkarko Direkt 2

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Depositfiles

Vidbull

Promptfile

Vidspot