Një grup adoleshentësh pa dashje janë bllokuar në afërsi të një muzeu të çuditshëm dylli dhe së shpejti duhet të luftojnë për të mbijetuar dhe për mos tu bërë ekspozita e ardhshme.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.3/10

Shiko Shkarko

Vidto

ClicknUpload

Netu

Filecloud

Vidbull

Openload

Openload

Upfile

Streame

1Fichier

VideoMega

Uptobox