Kur Lu e gjen veten në probleme, Nik dhe Xhejkob ndezin vaskën e kohës në përpjekje për të shkuar pas në kohë. Por ata ata në mënyrë të papritur shkojnë në të ardhmen me Adam Jets. Tani ata duhet të ndryshojnë të ardhmen që të shpëtojnë të shkuarën, që në fakt është e tashmja.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.1/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot