Deilli, Kurti dhe Niku vendosin të hapin një biznes të vetin, por gjërat nuk u shkojnë ashtu siç i kishin planifikuar për shkak të një investitori dinak. Ata do të marrin përsipër të bëjnë një pengmarrje të paplanifikuar dhe qesharake.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.5/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot