O-ja, një alien i arratisur nga njerëzit e tij, zbret në Tokë dhe bëhet shok me aventurieren Tip, e cila është në një mision për veten e saj.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.8/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Oboom

Filehoot

Uptobox

Vodlocker

Uplea

Userfiles

Hugefiles

Vidto

1Fichier

Megavideo

VideoMega

Vidup

  • Barbara Jones

    nuk shifet pa download?