Një kolazh i festave me popullore për njerëzit te shoqëruara me vrasje dhe thrille.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.2/10

Shiko Shkarko

Vidto

ClicknUpload

Netu

Uploadx

Vid.ag

Openload

Openload

Upfile

Streame

1Fichier

VideoMega

Uptobox