Gjatë arrative të saj të përnatshme, Hemel kerkon për ndryshimin midis seksit dhe dashurisë. Ndonjeherë ajo i drejton burrat me të cilët fle. Njeriu më i rendesishem në jetën e Hemel ështe Gijs, babai i saj, qe punon në një shtëpi ankandesh. Pas vdekjes së hershme të mamasë se saj Hemel u rrit me të vetem , ashtu si Hemel, Gijs është i shqetesuar dhe nuk e pranon atë qe pret nga vajza e tij. Kjo ndryshon kur Gijs bie në dashuri me të rënë anakandi i Sofias.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.8/10

Shiko Shkarko

Vidto

ClicknUpload

Netu

Filecloud

Vidbull

Openload

Openload

Upfile

Streame

1Fichier

VideoMega

Uptobox