Një baba i divorcuar dhe vëllai i tij më i madh detyrohen të grabisin banka për të shpëtuar fermën e tyre në Teksasin perëndimor.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:8.0/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vitzi

Uptobox

Vidto

Streame

 TheVideo.Me

  Upload