Një ish-marins i moshuar dhe i ve kërkon të marrë hak për vdekjen e shokut te tij të ngushtë duke ndjekur mënyrën e tij të drejtësisë.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.2/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot