Një gjeneratë e re po del nga edukimi i vjetër, dhe pëlqen të provojë dashurinë, dhe të gjitha ato që i ofron jeta.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.6/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

iDOWatch

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upfile