Mjeku ushtarak amerikan i Luftës së Dytë Botërore Desmond T. Dos, i cili shërbeu gjatë betejës në Okinaua, refuzon të vrasë njerëz dhe kthehet në njeriun e parë në historinë e Amerikës që merr Medalje Nderi pa qëlluar as edhe një plumb të vetëm.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:8.3/10

Shiko Shkarko

Estream

Uptobox

Vidlox

Uploadion

Vidto

ClicknUpload

Openload

Openload