Bitëll është një e vetmuar që nuk pranon të jetojë me rregullat e shoqërisë. Kontakti i vetëm njerëzor është me psikiatrin e saj dhe striptisten që e punëson një herë në javë. Çdo gjë ndryshon kur ajo takon Athinën, një bjonde që do të vrasë veten, por me një sekret përbrenda.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.5/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

VideoMega

1Fichier