Një skuadrër policie prej katër agjentësh ka për detyrë të pastrojë rrugët e Seviljës nga droga dhe prostitucioni.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.5/10

Shiko Shkarko

Vito

Shkarko Direkt

Netu

Uploadx

Vid.ag

Openload

Openload

Upfile

Stream

1Fichier

VideoMega

Uptobox