Një i dëbuar nga qyteti Harvard, fillon jetën e ti të dhunshme në Londër me botën e krimit dhe huliganizmit në futboll.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.5/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Vid.ag

Oboom

Openload

Uptobox

Vodlocker

Filepup

Userfiles

Userfiles

Vidto

1Fichier

SpeedVideo

VideoMega

TheVideo