Veterani idhnak dhe zemërak i luftës në Kore, Uollt Kovalski zë miqësi të rrallë me një komshiun e tij, Taon, edhe pse ky i fundit tentoi t’i vidhte Gran Torinon e tij të 1972 me kërkesën e kushëririt të tij gangster. Duke qenë që rolin e babait nuk e bëri me dy djemtë e tij, vendos t’a shlyejë duke ndihmuar Taon dhe motrën e tij, Sju, nga gangsterat.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 8.2/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Uptobox

Novamov

Ezfile

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Vidbull

Promptfile

Vidspot