Grejsi, një vajzë e alkoolizuar, zgjohet në një plazh duke mos mbajtur mend asgjë. Pasi futet në telashe, ajo do të duhet që të kryejë dënimin e saj në këtë qytet. Edhe pse ajo nuk do, ky komunitet do ta ndihmojë atë që ajo të pastrohet nga sëmundja e saj dhe të gjejë shpëtim.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.7/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot