Në mënyrë që të mbajë gruan e ëndrrave të tij të mos bie në dashuri me një tjetër djalë, Çarli Logan ka për të thyer mallkimin që e ka bërë atë të famshëm me gratë beqare: fle me Çarlin një herë, dhe njeriu tjetër që ti takon do të jetë dashuria juaj e vërtetë.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.6/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Uptobox

Novamov

Ezfile

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Vidbull

Promptfile

Vidspot