Pas pushtimit të Manhatanit nga fantazmat, entuziastet e aktiviteteve paranormale, Erin Gilbert dhe Ebi Jats, inxhinierja nukleare Xhilian Holtzman, dhe punonjësja e metrosë Peti Tolan, bëhen bashkë për të ndaluar kërcënimin që vjen nga bota tjetër.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.5/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upfile