Rritja e një vagabondi të ri nga një kriminel i vogël në një sipërmarrës të fuqishëm të krimit gjatë viteve të trazuara para dhe pas rënies së aparteidit.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.8/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Oboom

Filehoot

Uptobox

Vodlocker

Uplea

Userfiles

Hugefiles

Vidto

1Fichier

Megavideo

VideoMega

Vidup