Freddy Krueger dhe Jason Voorhees kthehen për të terrorizuar popullsinë adoleshente. Përveç kësaj kohe, ata janë jashtë për të mbytur njëri-tjetrin, gjithashtu.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.1/10

Shiko Shkarko

Vito

Shkarko Direkt

Netu

Uploadx

Azcloud

Openload

Openload

Upfile

Stream

1Fichier

VideoMega

Uptobox